V-Tac Beton bordlampe - E27 samsung Udvid

V-Tac Beton bordlampe - E27

V-Tac V-Tac

3000-0

Ny

DKK 245,00

inkl. moms

Sendes inden for 9-11 dage


V-Tac Beton bordlampe, E27

Denne V-Tac Beton bordlampe er et stilfuldt og moderne tilføjelse til enhver indretning. Lampen har en stor E27 fatning, som giver dig mulighed for at vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet.

Data om produktet:

Max. 60W med E27 stor fatning - Lampen kan rumme en lyspære på op til 60W, hvilket giver dig mulighed for at skabe den ønskede belysning i rummet. Den store E27 fatning er kompatibel med de fleste almindelige lyskilder.

Samsung LED chip - Lampen er udstyret med en Samsung LED chip, der sikrer en energieffektiv og langvarig belysning. LED teknologien giver en klar og behagelig belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

5 års producentgaranti - Du kan have ro i sindet med en 5 års producentgaranti, der dækker eventuelle produktionsfejl eller problemer med lampen. Dette viser producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

Dimensioner: 180 x 130 x 180 mm - Den kompakte størrelse på lampen gør den velegnet til brug på borde, hylder eller andre mindre overflader. De nøjagtige dimensioner gør det nemt at finde det perfekte sted til lampen i din indretning.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand - Bemærk, at denne lampes IP20 klassificering betyder, at den ikke er egnet til brug i våde omgivelser. Det anbefales at bruge lampen indendørs i tørre omgivelser for at sikre dens holdbarhed.

Denne Beton bordlampe fra V-Tac er en kombination af stilfuldt design, holdbarhed og funktionalitet. Den vil være et smukt og praktisk element i ethvert rum, der har brug for ekstra belysning og atmosfære. Med dens moderne udseende og pålidelige ydeevne er denne lampe et ideelt valg for enhver, der ønsker at opgradere deres indretning med en elegant og effektiv belysningsløsning.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 130 mm.
Bredde 180 mm.
Dybde 180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug Max. 60W
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet