Halo Design - New Northern bordlampe Antique Brass Udvid

Halo Design - New Northern bordlampe Antique Brass

7742-0

Ny

Ved første øjekast minder NEW NORTHERN om en traditionel stilren bordlampe.
Men den kan meget mere! Den kan bruges inde og ude, den er ledningsfri og med LED, den er opladelig og har tillige en indbygget powerbank (4000mAh) og den kan dimmes med en trinløs ”touch” funktion.
New Northern fås i 3 varianter, med lampefod i matsort, antikmessing eller antikkobber.
Brug den på terrassen, på båden eller i haven.
Den gør sig også fint i hyggehjørnet eller vindueskarmen.
New Northern er skabt af designer Michael Waltersdorff for Halo Design.

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design - New Northern Bordlampe i Antique Brass

Opgrader din boligindretning med den stilfulde New Northern bordlampe fra Halo Design. Denne lampe kombinerer et elegant antikt messinglook med moderne teknologi, hvilket gør den til et perfekt valg for enhver, der ønsker både æstetik og funktionalitet.

Fremragende Lyskvalitet

Lampen tilbyder en lysstyrke på 170 lumens, hvilket gør den ideel til både arbejdsområder og hyggelige hjørner i hjemmet. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, sikrer denne bordlampe et naturligt lys, der præcist gengiver alle farver, hvilket er perfekt til læsning og kreative aktiviteter.

LED Teknologi i Verdensklasse

New Northern bordlampen drager fordel af LED-lys af den højeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift op til 50.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde konstant og pålidelig belysning med minimalt fald i lysstyrke. Lampen er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling, som tilsammen forlænger produktets levetid.

Bygget til At Modstå

Med IP44 vandtæthed er bordlampen designet til at modstå fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til anvendelse i miljøer, hvor der kan forekomme øget luftfugtighed, såsom badeværelser eller som en del af udendørs indretning, under overdække.

Elegante Dimensioner

Lampens kompakte dimensioner på 29 x Ø15 mm gør den nem at placere, uanset om du ønsker den på dit skrivebord, natbord eller i et hyggeligt hjørne. Selvom dens design er diskret, tilføjer dens stilfulde finish i antik messing et touch af luksus til ethvert rum.

Specifikationer

  • Lysstyrke: 170 lumens
  • RA værdi: 80-85
  • Forventet levetid: op til 50.000 timer
  • Dimensioner: 29 x Ø15 mm
  • Bærestyrke: IP44 (fugtig luft og vandstænk beskyttelse)

New Northern bordlampen fra Halo Design er ikke kun en lampe; det er et udsagn om stil og kvalitet. Med dens tidløse design og overlegen teknologi, bringer den lys og livet ind i dit hjem på den mest elegante måde.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 170 lumens
RA >= 81
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 29 mm.
Diameter 15 mm.
Materiale Aluminium, Plast
Effekt & spænding
Energimærke G (A-G)