Halo Design - New Northern bordlampe Antique copper Udvid

Halo Design - New Northern bordlampe Antique copper

7743-0

Ny

Ved første øjekast minder NEW NORTHERN om en traditionel stilren bordlampe.
Men den kan meget mere! Den kan bruges inde og ude, den er ledningsfri og med LED, den er opladelig og har tillige en indbygget powerbank (4000mAh) og den kan dimmes med en trinløs ”touch” funktion.
New Northern fås i 3 varianter, med lampefod i matsort, antikmessing eller antikkobber.
Brug den på terrassen, på båden eller i haven.
Den gør sig også fint i hyggehjørnet eller vindueskarmen.
New Northern er skabt af designer Michael Waltersdorff for Halo Design.

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Holdbar Belysning

Opdag skønheden i Halo Design New Northern bordlampe i Antique Copper, en perfekt balance mellem stil og funktionalitet. Denne lampe bringer et strejf af vintage elegance ind i ethvert rum med sin antikke kobberfinish.

Fremragende Lyskvalitet

  • Lysstyrke: 170 lumens
  • Få glæde af en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der giver en ægte og smuk gengivelse af alle farver i dit hjem.

Lyskvaliteten i denne bordlampe er gennemført til at opfylde langt de flestes behov, hvilket gør den ideel til både læse- og arbejdsbelysning.

Højkvalitets LED og Lang Levetid

Med integreret LED-belysning af den højeste kvalitet kan du forvente en levetid på op til 50.000 timer. Det sikrer en lang og sikker drift med minimalt fald i lysstyrke, hvilket giver dig bekymringsfri belysning i mange år fremover.

Lampens professionelle og driftssikre driver, kombineret med effektiv køling, betyder, at hele produktet kan forventes at have en betydelig lang levetid.

Fleksible Dimensioner og Robust Design

  • Dimensioner: 29 x Ø15 mm
  • IP44 klassifikation – designet til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den ideel til brug selv i lidt udsatte områder som i badeværelser.

Denne bordlampes kompakte størrelse gør den nem at placere på skriveborde, natborde eller tv-bænke uden at optage for meget plads.

Perfekt til Enhver Indretning

Denne lampe er ikke blot en lyskilde, men også et stilfuldt supplement til din indretning. Den passer ind i både moderne og klassiske rum med sin tidløse antikke kobberfinish, der føjer varme og karakter til interiøret.

Lys op i dit hjem med Halo Design New Northern bordlampe og oplev forskellen med designbelysning, der kombinerer teknisk ydeevne med en klassisk æstetik.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 170 lumens
RA >= 81
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 29 mm.
Diameter 15 mm.
Materiale Aluminium, Plast
Effekt & spænding
Energimærke G (A-G)