Halo Design - Bubbles Ø18 bord, Amber Udvid

Halo Design - Bubbles Ø18 bord, Amber

7810-0

Ny

Gå ikke glip af denne skønne Bubbles-lampe! Du får et moderne, minimalistisk look, der er både smukt og funktionelt.
De balancerede proportioner giver et elegant, geometrisk design, der forstærkes af de refleksive overflader og farvede glaselementer.
Denne lampe vil skabe en smuk og unik stil i ethvert rum og er den perfekte måde at bringe liv og karakter til dit hjem.

Læs mere..

DKK 999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Funktionel Bordlampe

Opdag en unik kombination af skandinavisk design og funktionalitet med Bubbles Ø18 bord fra Halo Design. Denne fortryllende lampe har et enkelt, men stilfuldt udtryk, der komplementerer ethvert interiør - fra moderne til klassisk indretning. Den ravfarvede glasfinish tilføjer en varm og indbydende atmosfære til dit rum.

Design og Materiale

Lampens slanke dimensioner på 20 x Ø18 mm gør den perfekt til mindre rum, hvor pladsbesparelse er essentiel uden at gå på kompromis med æstetikken. Designet formår at skabe en let og flydende fornemmelse, der passer smukt ind i enhver del af hjemmet, fra stuen til soveværelset.

Energibesparende Belysning

For optimal belysning bruger Bubbles Ø18 en E27 stor fatning, der tillader en maksimal effekt på 60W. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig frihed til at vælge en pære, der passer til dine behov, hvad enten det er en energibesparende LED eller en varm glødepære for en klassisk glød.

Nem Installation og Brug

Lampen tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen ligetil og tilgængelig for alle, uden behov for ekstra tilbehør. Takket være dens enkelhed kan du hurtigt skabe en behagelig belysning i dit hjem.

Tekniske Specifikationer

  • Dimensioner: 20 x Ø18 mm
  • Fatning: E27 stor fatning
  • Maksimal effekt: 60W
  • Forsyningsspænding: 230V
  • IP Rating: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Med en IP20 klassificering er denne lampe ideel til indendørs brug og tilbyder beskyttelse mod faste objekter på op til 12 mm. Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør den ikke bruges i badeværelser eller udendørs områder.

Skab Stemning i Dine Rum

Uanset hvor i hjemmet du placerer din Bubbles Ø18 bordlampe, er du sikret en lyskilde, der ikke kun lyser op, men også tilføjer en dekorativ detalje til din indretning. Denne lampe er en perfekt tilføjelse til dem, der ønsker at kombinere funktionel belysning med moderne design.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 20 mm.
Diameter 18 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V