Halo Design - Metropole Bord sort 1XE27 Udvid

Halo Design - Metropole Bord sort 1XE27

7864-0

Ny

Her får man muligheden at få en helt unik lampe, da denne serie af modeller er designet til at skille sig ud fra mængden.
Metropole Sortlakeret bordlampe fra Halo Design er det perfekte valg til at give et rum et ekstra strejf af stil og elegance.
Det tidløse design, de mange funktioner og den høje kvalitet gør denne lampe perfekt til ethvert hjem.
Med sin hvide lakering i inderskærmen, det integrerede kipled og den regulerbare højde giver denne lampe et maksimalt og effektivt lys.
Med muligheden for at vælge mellem sort og Antique messing, får man her en lampe som giver ethvert rum et strejf af unik stil.

Læs mere..

DKK 2.299,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant Belysning til Dit Hjem

Oplev et stilrent og tidløst design med denne bordlampe, der er skabt til at forene funktionalitet med æstetisk appel. Med sin minimalistiske sorte finish passer lampen perfekt ind i enhver indretning, hvad enten det er i stuen, soveværelset eller på kontoret.

Specifikationer og Funktionalitet

  • Lyskilde: Lampen er designet til at bruge en E27 pære, som er en af de mest almindelige fatningsstørrelser, der sikrer nem udskiftning og et bredt udvalg af belysningsmuligheder. Bemærk, at det maksimale wattforbrug er 40W.
  • Leveres uden lyskilde: Vær opmærksom på, at lyskilden ikke er inkluderet, så du har frihed til at vælge den pære, der bedst passer til dine behov.
  • 230V tilslutning: Lampen tilsluttes nemt til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør den til et ukompliceret valg for de fleste hjem.

Dimensioner og Design

  • Dimensioner: Med målene 63 x Ø23.4 mm, er lampen kompakt nok til at passe på mindre borde eller kommoder, men har samtidig en tilstedeværelse, der fanger øjet.
  • IP20: Denne lampe har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er vandtæt og bør anvendes indendørs, væk fra fugtige områder.

Lampens slanke og sofistikerede form gør den til det perfekte valg for dem, der søger at tilføje et strejf af moderne elegance til deres bolig. Det sorte design er både diskret og imponerende, hvilket gør det nemt at matche med andre møbler og dekorationer.

Brugervenlighed og Installation

Installationen er lige til og kræver ikke specielle værktøjer, hvilket gør det muligt for næsten enhver at opsætte lampen uden problemer. Med let tilgængelig tilslutning til 230V strømforsyning, er det eneste, der mangler, valg af din foretrukne lyskilde.

Skab Den Rette Atmosfære

Uanset om du ønsker en hyggelig stemning i stuen, et behageligt lys til læsetiden i soveværelset, eller en fokuseret belysning på arbejdspladsen, kan denne elegante bordlampe tilpasses til dine behov. Vælg en pære med den rette lysstyrke og farvetemperatur for at skabe præcis den atmosfære, du ønsker.

Med denne lampe fra Halo Design sikres du både kvalitet og stil i en enkelt løsning, der let kan integreres i ethvert rum i dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 63 mm.
Diameter 23.4 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V