Halo Design - Twist Oval Bordlampa Opal 1 X G9 Antik Messing Udvid

Halo Design - Twist Oval Bordlampa Opal 1 X G9 Antik Messing

7980-0

Ny

Halo Design byder Twist indenfor.
.
.
Geometriske former og legende skygger er kendetegnet ved den nye lampeserie Twist fra Halo Design, der er inspireret af den klassiske franske cafépendel fra 1950’erne, men her skabt i en moderne fortolkning.
Den nye lampeserie byder på alt fra pendler til væg-, bord- og gulvlamper, der nu kan glæde de mange danske designinteresserede.
Lad geometriske former og legende skygger fylde rummet med den nye lampeserie Twist fra Halo Design.
De kurvede ribber i det mundblæste opalglas er nøje afstemt for at skabe et dekorativt element til indretningen, der kan lyse boligens forskellige rum op og skabe plads til livet.
Alle versioner er skabt med den stilrene fod, der findes i både antik messing og sortlakeret stel, der giver rig mulighed for at kunne kombinere lyskilden med boligens øvrige interiør.
Den nye lampeserie Twist er skabt af designduoen Emanuele Patton og Michael Waltersdorff for Halo Design; en dansk designvirksomhed med fokus på kvalitet, æstetik og funktionalitet.
Twist fra Halo Design fås som pendler, væg-, bord- og gulvlamper i runde og ovale former med fod i enten antik messing eller sortlakeret stel.

Læs mere..

DKK 1.699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Eksklusiv Elegance til Dit Hjem

Opgrader din indretning med en lampe, der kombinerer stilfuldt design og funktionalitet. Denne bordlampe fra Halo Design er det perfekte valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af elegance til deres hjem. Lampens klassiske og sofistikerede look passer ind i enhver indretning, uanset om det er moderne eller traditionelt.

Design og Materialer

Lampens ovale form er både unik og tiltrækkende, et kendetegn ved dansk design, der skaber en harmonisk balance mellem funktionalitet og æstetik. Den opale skærm giver et blødt og behageligt lys, der skaber en indbydende atmosfære i ethvert rum. Den elegante finish i antik messing tilføjer et strejf af vintage charme.

Tekniske Specifikationer

  • Fatningstype: G9 (lyskilde ikke inkluderet)
  • Maksimal effekt: 28W
  • Tilslutningsspænding: 230V
  • Dimensioner: 22 x Ø15 mm
  • IP Klassificering: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Enkel Installation og Anvendelse

Med denne lampe får du ikke blot et æstetisk element, men også en lampe, der er let at installere og bruge. Den passer nemt ind i dine eksisterende elektriske systemer med sin 230V forsyning. Bemærk, at lyskilden skal tilkøbes separat, hvilket giver dig friheden til at vælge en lyskilde, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Ideel Anvendelse

Perfekt til placering på natborde, skriveborde eller sideborde i stuer, denne lampe fungerer både som en praktisk lyskilde og et stilfuldt designelement. Den kompakte størrelse gør det nemt at finde den rette plads til lampen uden at optage for meget plads.

Vedligeholdelse

For at sikre lang levetid og opretholde lampens skønhed, anbefales det at tørre lampen af med en blød, tør klud regelmæssigt for at undgå ophobning af støv og snavs. Med korrekt vedligeholdelse vil denne lampe fortsætte med at skinne i dit hjem i mange år fremover.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 22 mm.
Diameter 15 mm.
Materiale Metal, glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V