Halo Design - HALO  Bordlampe E27, Gun-Black / Marmor fod Udvid

Halo Design - HALO Bordlampe E27, Gun-Black / Marmor fod

8133-0

Ny

Halo bordlampe fra Halo Design er en unik bordlampe i metal og med marmor fod, designet af Michael Waltersdorff, er med sort tekstilkabel hvor der ligeledes er monteret afbryder.
Fatningen er i den nye flotte Gun Black farve, passer perfekt ind i tidens trend og stil.
Den er designet med riflinger på fatningen som giver det rå look og med denne nye farve, er man med helt i front på tidens design og mode.
Man har mulighed for at benytte et væld af forskellige lyskilder, sådan at man kan skabe de perfekte rammer for belysningen i netop det rum man udsmykker sit hjem med denne bordlampe, hvilket giver en bred vifte for at skabe en hyggelig stemning.
Fatningen er en E27 og der findes et hav af forskellige lyskilder hvorpå man kan skabe den stemning der skal til.
Ønsker man at kunne dæmpe lyset, anbefaler vi at benytte Halo design s 3-steps dæmp lyskilder, som findes i en bred vifte af størrelser og former -så er valget dit eget.
Monteringen er super enkel og nem.
Velegnet til de fleste rum i hjemmet.

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Opgrader din boligindretning med denne sofistikerede bordlampe fra Halo Design, der forener stil og funktionalitet på elegant vis. HALO Bordlampen er designet til dem, der værdsætter et minimalistisk og moderne udtryk i deres hjem.

Design og Materialer

Lampens base er en smuk marmor fod, der udstråler luksus og klasse. Den elegante marmor overflade supplerer perfekt lampens gun-black finish, hvilket giver en subtil kontrast og tilfører rummet en stilfuld æstetik. Denne harmoniske combo gør lampen til et attraktivt stykke interiør, der skiller sig ud uden at dominere.

Funktionalitet

Med en maksimal effekt på 40W og en E27 stor fatning, giver HALO Bordlampen dig mulighed for at vælge den perfekte lyskilde, der passer til dine behov og præferencer. Vær opmærksom på, at lyskilden ikke er inkluderet. Dette giver dig frihed til at eksperimentere med forskellige typer lys, hvad enten du foretrækker en varm glød til hyggelige aftener eller et klarere lys til læsning.

Elektrisk Tilslutning

Lampen er designet til brug på en standard 230V forsyning, hvilket gør den ideel for danske hjem. Den enkle opsætning sikrer, at du hurtigt og nemt kan integrere lampen i din eksisterende indretningsstil uden komplekse installationer.

Dimensioner og Sikkerhed

Med dimensioner på 11 x Ø12 mm, er HALO Bordlampen kompakt uden at gå på kompromis med sin tilstedeværelse. Det gør den til et perfekt valg til forskellige rum - fra skriveborde og sideborde til soveværelsets natborde. Lampens IP20-klassificering betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, hvorfor placering i tørre områder anbefales for at opretholde lampens holdbarhed og funktionalitet.

Fordele ved HALO Bordlampe

  • Elegant og moderne design med marmor og gun-black finish
  • Kompatibel med en bred vifte af lyskilder på op til 40W
  • Nemme tilslutningsmuligheder med 230V forsyning
  • Kompakt 11 x Ø12 mm dimensioner, der passer til mange indretningsbehov

Halo Design's HALO Bordlampe er ikke kun en praktisk belysningsløsning, men også et udsagn om stil og funktionalitet. Den vil utvivlsomt tilføje en sofistikeret kant til ethvert rum, hvor dens tidløse udseende smukt komplementerer både moderne og klassiske indretningsstile.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 11 mm.
Diameter 12 mm.
Materiale Aluminium, Marmor
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V