Halo Design - Metropole gulv 2-arm Antik messing 2XE27 Udvid

Halo Design - Metropole gulv 2-arm Antik messing 2XE27

7832-0

Ny

Gulvlampen kan være med til at skabe hygge og atmosfære, gennem belysning, som passer til den stil man har i sit hjem.
Med Metropole Gulvlampe fra Halo Design får du et smukt og stilrent design, som vil pryde ethvert hjem.
Lampen er designet af Michael Waltersdorff og har det unikke retro-look, som aldrig går af mode.
Den har 2 indbyggede lampehoveder i Antique messing, som kan justeres i højden, helt uden brug af værktøj.
Med de integrerede afbrydere har du altid en hurtig og nem tilgang til at tænde og slukke for lyset.
Metropole leveres med E27 fatning, som åbner op for et hav af muligheder hvad pære angår, så du kan skabe den belysning, der passer til din stil.
Metropole er et tidløst og funktionelt design, som vil give et godt spot lys og skabe hygge og atmosfære i dit hjem.
Gør et godt køb og få Metropole Gulvlampe til dit hjem i dag!

Læs mere..

DKK 3.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Funktionelt Design til Dit Hjem

Berig dit hjem med den Metropole gulvlampe fra Halo Design, der kombinerer stil og funktionalitet på en bemærkelsesværdig måde. Denne lampe er skabt til at give en varm og indbydende atmosfære med sit smukke antik messing finish, der tilfører et strejf af klassisk elegance til ethvert rum.

Karakteristika og Materialer

  • To-armet konstruktion: Med sin unikke 2-armede struktur tilbyder denne lampe exceptionel fleksibilitet i belysningen, hvilket gør den ideel til både læsning og som ambient belysning.
  • Materialer: Udført i holdbare materialer med en antik messing overflade, der giver et tidløst udseende.
  • Dimensioner: Med en højde på 150 mm og en diameter på Ø29.5 mm er denne lampe designet til at passe i både små og store rum uden at dominere rummet.

Elektriske Specifikationer

  • Krav til lyskilde: Lampen bruger E27 fatning, som tillader en lyskilde på op til Max 40W. Det gør det muligt at skifte til forskellige typer og styrker af pærer efter behov (lyskilden medfølger ikke).
  • Strømforsyning: Tilsluttes en 230V forsyning, hvilket er standard i de fleste hjem, og sikrer en nem installation uden behov for ekstra tilpasninger.
  • IP grad: Med en IP20 klassificering er denne lampe ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket betyder det er bedst at anvende den indendørs i tørre områder.

Velegnet til Enhver Indretningsstil

Denne gulvlampe fra Halo Design er ikke kun en lysgiver, men fungerer også som et statement piece i din indretning. Det diskrete, men alligevel iøjnefaldende design gør det muligt at integrere lampen i en række forskellige stilretninger, fra det moderne minimalistiske hjem til det mere traditionelle interiør.

Brug denne lampe ved siden af din yndlings læsestol, eller som en del af belysningen i din stue for at skabe en hyggelig atmosfære. Med Metropole gulvlampen kan du både fremhæve rummets stil og få det praktiske lys, du har brug for.

Let at Tilpasse og Installere

Designet for enkelhed, kan denne lampe nemt monteres og kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på at nyde både lyset og skønheden, den tilfører dit hjem. Skab det perfekte lysmiljø og oplev, hvordan denne lampe bliver en uvurderlig del af din daglige livsstil.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 29.5 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V