Halo Design - Metropole gulv 2-arm sort 2XE27 Udvid

Halo Design - Metropole gulv 2-arm sort 2XE27

7833-0

Ny

Metropole Gulvlampe fra Halo Design, med sit klassiske og retro-stil design vil altid være et pænt møbel i hjemmet.
Lampehovederne er i sort lakeret metal og designet er af Michael Waltersdorff.
Den er funktionel og har mulighed for at justere højde på begge hoveder, samt indbyggede kipled i skærmene, som gør det muligt at rette lyset.
Med de integrerede afbrydere har du altid nem adgang til at tænde og slukke for lyset.
Metropole kommer med E27 fatning, som åbner op for flere muligheder hvad pære angår, så man altid kan opnå den rette belysning.
Metropole leveres i 2 farver, sort eller Antique messing, så man kan finde den variant der passer bedst ind i boligindretningen.

Læs mere..

DKK 3.299,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design Metropole Gulvlampe

En fusion af moderne æstetik og funktionalitet, denne gulvlampe fra Halo Design er designet til at forvandle ethvert rum til et stilfuldt og oplyst miljø. Med dens slanke sorte overflade og unikke to-armede design er den perfekt til dig, der sætter pris på både stil og effektivitet i din belysning.

Dimensioner og Design:
  • Højde: 1500 mm
  • Diameter: 295 mm

Lampens dimensioner gør den til en iøjnefaldende komponent i din boligindretning, der ikke kun lyser op, men også tilføjer et moderne touch til dit rum.

Funktionalitet:
  • Lampen bruger to pærer med E27 stor fatning, som giver dig fleksibilitet til at vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov. Bemærk, at lyskilder ikke er inkluderet.
  • Den maksimale effekt på 40W pr. pære sikrer tilstrækkelig belysning, hvad enten du skal bruge lys til arbejde, læsning eller blot ønsker at skabe en hyggelig atmosfære.
  • Med 230V tilslutning er det let at integrere denne lampe i dit hjem, da den benytter standard dansk strømforsyning.
Sikkerhed og Vedligeholdelse:
  • Lampen har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor kun anvendes i tørre indendørsmiljøer.

For at sikre lampens levetid og bevare dens stilfulde udseende anbefales det at rengøre den med en blød, tør klud og undgå brugen af skrappe rengøringsmidler.

Med Halo Design Metropole gulvlampen får du en elegant belysningsløsning, der kombinerer stil og praktikalitet. Dens to-armede design gør det muligt at justere lyskildens retning, så du kan styre belysningen præcis, som du ønsker det. Det gør denne lampe ideel til stuer, soveværelser eller professionelle miljøer, hvor god belysning værdsættes.

Bring et strejf af modernitet ind i dit hjem med denne alsidige og dekorative gulvlampe, og oplev hvordan lys kan gøre en forskel i din hverdag.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 29.5 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V