Halo Design - Metropole gulv 1-arm sort E27 Udvid

Halo Design - Metropole gulv 1-arm sort E27

7835-0

Ny

Således kan man skabe den rette atmosfære i boligen, som man ønsker, skal med til at skabe den rette stemning i hjemmet.
Metropole Gulvlampe fra Halo Design, er et frisk pust i boligindretningen.
Denne moderne og tidløse lampe giver et rigtig godt spot lys, og er udstyret med en indbygget afbryder, et kipled i skærmen og en moteret justeringsmulighed på højden.
Med dette fås et design, som er både klassisk og stilrent, og som vil være et pænt møbel i hjemmet.
Metropole er tilgængelig i 2 farver, sort og Antique messing, hvilket giver mulighed for at skabe den rette stemning i hjemmet.
Oplev dette tidløse design, og få den belysning, som du ønsker med E27 fatningen.

Læs mere..

DKK 2.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Moderne Gulvlampe

Bring et strejf af stil og funktionalitet ind i dit hjem med denne moderne gulvlampe fra Halo Design. Med sit slanke design og sorte finish kombinerer denne lampe både elegance og enkelhed, hvilket gør den til et perfekt supplement til enhver indretning.

Design og Materiale

Den minimalistiske Metropole gulvlampe har en enkelt arm, der skaber et rent og elegant udseende. Dens sortlakerede overflade tilføjer en sofistikeret kontrast til ethvert rum, mens dens dimensioner – med en højde på 150 cm og en diameter på Ø23.4 cm – passer perfekt til både små og store rum.

Funktionalitet og Effektivitet

Med en E27 stor fatning er denne lampe kompatibel med en bred vifte af lyskilder, hvilket giver dig fleksibiliteten til at vælge den belysning, der passer bedst til dit behov. Den understøtter op til 40W, hvilket sikrer en kraftig illumination. Bemærk, at lyskilde ikke er inkluderet.

Sikkerhed og Tilslutning

Lampen er designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, hvilket gør den nem at integrere i de fleste hjemlige miljøer. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og bør derfor anvendes indendørs væk fra fugtige områder.

Fordele

  • Stilfuldt og moderne design, der passer ind i alle rum.
  • Alsidig E27 fatning, der understøtter en bred vifte af pærer.
  • Nemme tilslutningsmuligheder til standard 230V forsyning.
  • Ideel størrelse til placering i stuer, soveværelser eller kontorer.

Med Metropole gulvlampen får du en kombination af skandinavisk design og praktisk funktionalitet. Perfekt til dig, der ønsker at tilføre hjemmet en ekstra dimension af stil og lysstyrke.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 23.4 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V