Halo Design - Metropole Deluxe gulv E27 marmorfod Swingarm Udvid

Halo Design - Metropole Deluxe gulv E27 marmorfod Swingarm

7861-0

Ny

Metropole Deluxe-lamperne er et dekorativt og praktisk valg for ethvert hjem, der gerne vil have et unikt og moderne udtryk.
Med deres klassiske, men tidløse design, vil Metropole Deluxe-lamperne tilføje et moderne touch til ethvert rum.
Deres høje kvalitet og energieffektive dioder giver et optimalt lys, mens de stilfulde finish og det karakteristiske marmor giver et eksklusivt og sofistikeret udseende.
Metropole Deluxe-lamperne er det perfekte valg til ethvert hjem, der ønsker et moderne og stilfuldt look.

Læs mere..

DKK 4.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegance og Funktionalitet i Et

Oplev den perfekte kombination af moderne design og traditionelt håndværk med Metropole Deluxe gulvlampe fra Halo Design. Denne gulvlampe er skabt til at forene stil og funktionalitet i ethvert hjem.

Design og Materialer

Lamperne er kendetegnet ved en marmorfod, der tilføjer et strejf af luksus og stabilitet til lampens struktur. Det stilfulde design suppleres af en svingarm, der giver fleksibilitet til at justere lysets retning efter behov. Med dimensioner på 138 x Ø23.5 mm, passer den yndefuldt ind i enhver indretning uden at dominere rummet.

Belysning og Tekniske Detaljer

  • Fatningstype: E27 stor fatning, hvilket gør det let at finde den rette lyskilde.
  • Max effekt: 40W – sørg for et behageligt lysniveau.
  • Lyskilde: Ikke inkluderet, hvilket giver dig frihed til at vælge blandt forskellige lyskilder for at skabe den ønskede atmosfære.
  • Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning, standard i de fleste hjem.
  • IP rating: IP20 – bør anvendes indendørs da den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Brug og Anvendelse

Metropole Deluxe gulvlampen er ideel til placering i stuen ved siden af en sofa eller i et læsehjørne, hvor der er behov for ekstra belysning. Med svingarmen kan lampen let justeres til at fokusere lys på specifikke områder, såsom en lænestol eller et skrivebord, hvilket gør den til en alsidig løsning for hjemmets belysningsbehov.

Indretning og Stil

Den elegante kombination af marmor og et tidløst lampehoved gør denne lampe til et moderne kunstværk. Den passer problemfrit ind med alle boligstile fra minimalistisk til klassisk indretning. Dette gør det muligt at integrere lampen i flere slags rum uden at gå på kompromis med æstetikken.

Konklusion

Metropole Deluxe gulvlampen fra Halo Design repræsenterer et intelligent designvalg for enhver, der søger en belysningsløsning, der kombinerer skønt udseende med praktisk funktionalitet. Uanset om du ønsker at fremhæve særlige områder i dit hjem eller blot har brug for en elegant lysmulighed, er denne lampe et ideelt valg. Gør dit hjem lysere og smukkere med denne sofistikerede gulvlampe.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 138 mm.
Diameter 23.5 mm.
Materiale Metal/Marble
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V