Halo Design - Atom floor G9 Smoke-sort Udvid

Halo Design - Atom floor G9 Smoke-sort

7999-0

Ny

Halo Designs succes serie har fået tilført nyt liv i form af ATOM Gulvlampe, designet af Dansk-Italieneren Emanuele Patton.
Det smukke rene design får lov at folde sig ud i fuld flor.
Der er tænkt over detaljerne, funktionalitet samt kvaliteten, både hvad angår materiale valget samt hvordan man kan justere lyset med de fleksible arme.
Desuden har man på gulvlampen tilfør en afbryder på stoppen.
Denne lampe har drejelige led på hver arm som gør det muligt dels at ændre designet på lampen samt dreje lyset hvorhen man ønsker der skal være lys, genial løsning som giver et hav af anvendelses muligeder, og funktioner.
Med de smoke farvet glas for man en flot dekorativ belysning i rummet.
Vi anbefales at bruge LED lyskilder, Colors G9 3-TUBE, som giver lampen den rette belysning med elegant dekorativt lys.
ATOM findes nu i flere flere varianter og farver.
Halo Design - We create light for those who care.

Læs mere..

DKK 3.399,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Lys op i dit hjem med elegance

Oplev en kombination af stilfuldt design og funktionalitet med Halo Design’s Atom floor G9 Smoke-sort. Denne gulvlampe er skabt til at tilføje en sofistikeret belysning til ethvert rum, samtidig med at den fastholder et moderne udseende. Perfekt til dem, der ønsker både æstetisk appel og praktisk anvendelighed i deres hjem.

Unikt design og finish

Med en dimension på 155 x Ø37 mm passer denne elegante lampe ind i selv de mest kompakte rum uden at gå på kompromis med stilen. Den har en smuk røg-sort finish, som tilføjer et strejf af mystik og elegance til enhver indretning. Det subtile design gør, at lampen nemt kan integreres med forskellige indretningsstile, fra minimalistisk til traditionel.

Effekt og kompatibilitet

Atom gulvlampen er udstyret med en G9 fatning og er designet til at håndtere en maksimal effekt på 28W. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig frihed til at vælge den lyskilde, der bedst passer til dine belysningsbehov. Lampen tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket sikrer en stabil og effektiv belysning i dit hjem.

Specifikationer og anvendelighed

Denne lampe har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at placere lampen i tørre områder i hjemmet, som f.eks. stuen eller soveværelset, for at sikre langvarig brug og opretholde dens elegante udseende.

  • Effektivitet: Understøtter G9 lyskilder op til 28W.
  • Installation: Kræver tilslutning til 230V forsyning.
  • Design: Stilfuld røg-sort finish med dimensionen på 155 x Ø37 mm.
  • Sikkerhed: IP20 - ikke modstandsdygtig over for vand.

Lad dit rum skinne

Uanset om du vil oplyse en læsekrog, skabe en behagelig stemning i stuen eller tilføje et moderne touch til din indretning, er Halo Design’s Atom floor G9 Smoke-sort gulvlampe et ideelt valg. Dens raffinerede udseende og praktiske funktioner gør den til et fremragende tilbehør i ethvert moderne hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 155 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale Metal, Glas SMoke
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V