Halo Design - Atom floor G9 Opal-sort Udvid

Halo Design - Atom floor G9 Opal-sort

8000-0

Ny

Halo Designs succes serie har fået tilført nyt liv i form af ATOM Gulvlampe, designet af Dansk-Italieneren Emanuele Patton.
Det smukke rene design får lov at folde sig ud i fuld flor.
Der er tænkt over detaljerne, funktionaliteterne samt kvaliteten, både hvad angår materiale valget samt hvordan man kan justere lyset med de fleksible arme.
Desuden har man på gulvlampen tilfør en afbryder på stoppen.
Denne lampe har drejelige led på hver arm som gør det muligt dels at ændre designet på lampen samt dreje lyset hvorhen man ønsker der skal være lys, genial løsning som giver et hav af anvendelses muligeder, og funktioner.
Med de opal hvide glas for man en flot dekorativ belysning i rummet.
Vi anbefales at bruge LED lyskilder, Colors G9 3-steps dæmp, som gør det muligt at jsuterer lysstyrken vis afbryderen på toppen af lampen.
ATOM findes nu i flere flere varianter og farver.
Halo Design - We create light for those who care.

Læs mere..

DKK 3.399,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Oplev en kombination af moderne design og funktionalitet med denne elegante gulvlampe, som tilføjer en stilfuld tilføjelse til ethvert rum. Med et minimalistisk udtryk og fokus på detaljer, er denne lampe det perfekte valg for dig, der ønsker at opgradere din hjemmebelysning.

Design og Materiale

Lampens design er en harmonisk sammensætning af enkelhed og elegance. Den er klædt i en sort finish, der giver et tidløst og moderne udtryk, mens den bløde opale lyskilde skaber en varm og indbydende atmosfære i hjemmet.

Tekniske Funktioner

  • Max 28W med G9 fatning.
  • Let tilslutning til 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og praktisk.
  • Dimensioner: 155 x Ø37 mm, hvilket gør den nemt tilpasset både større og mindre rum.
  • IP20 klassificering, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand og bør placeres indendørs væk fra fugtige områder.

Anvendelse og Placering

Denne gulvlampe er ideel til placering i stuer, soveværelser eller kontorer, hvor du har behov for ekstra belysning. Dens moderne design gør den også egnet til at fremhæve bestemte områder eller genstande i hjemmet.

Lysenhed og Vedligeholdelse

Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, så du har mulighed for at vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov og præferencer. Overvej energieffektive LED-løsninger for en økonomisk og miljøvenlig belysning.

For at bevare lampens smukke finish og forlænge dens levetid, anbefales det jævnligt at tørre den af med en blød klud for at fjerne støv og snavs. Undgå at anvende skrappe kemikalier, da de kan beskadige lampens overflade.

Opsummering

Dette produkt tilbyder en fremragende balance mellem stil og funktion. Med dens evne til at smelte ind i forskellige indretninger, vil denne gulvlampe blive et centralt element i din bolig, der kombinerer praktisk lysstyrke med æstetisk appel.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 155 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale Metal, Glas Opal
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V