Halo Design - D.C  gulvlampe 2L Ø18 E27,  hvid / eg Udvid

Halo Design - D.C gulvlampe 2L Ø18 E27, hvid / eg

8071-0

Ny

DC Dobbelt Gulvlampe er det perfekte valg til dig, der ønsker et eksklusivt og unikt design, som samtidig er robust og holdbart.
Den er designet i et gennemført dansk design, som komplementeres af et touch af italiensk flair fra Emanuele.
Det smukke trædekorationsbeslag i ægte træ og de aluminiums skruer på siden giver en dekorativ kontrast, mens foden er designet så den er mest muligt anonym og giver et rent og stilrent design.
Kablet er i tekstil og er udstyret med en dobbelt afbryder, så du kan tænde og slukke lyset individuelt.
Denne lampe har desuden E27 fatning, så du kan vælge alt op til 40 watt, hvilket giver dig mulighed for at skabe det mest optimale lys i dit hjem.
DC serien er yderst holdbar og findes i flere størrelser og farver, så du kan finde den perfekte lampe til dit hjem.
Dette er dansk designkvalitet uden kompromis.

Læs mere..

DKK 2.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Funktionel Belysning til Dit Hjem

Giv dit hjem et stilfuldt og moderne touch med den ikoniske gulvlampe fra Halo Design. Med sin slanke hvide finish kombineret med detaljer i eg, passer denne lampe perfekt ind i både klassiske og moderne interiører.

Design og Materiale

Gulvlampen er lavet af materialer i høj kvalitet, hvilket sikrer både holdbarhed og æstetik. De naturlige ege-finish detaljer skaber en harmonisk kontrast til den elegante hvide farve, hvilket gør denne lampe til et blikfang i ethvert rum.

Tekniske Specifikationer

  • Maksimal Wattage: 40W
  • Fatningstype: E27 (lyskilde ikke inkluderet)
  • Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Dimensioner: 150 x Ø18 mm
  • IP-klassificering: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)
Bemærk: Lyskilde medfølger ikke, hvilket giver dig fleksibiliteten til at vælge lyspære efter dine præferencer for lysstyrke og -farve.

Funktionalitet og Anvendelse

Halo Design’s gulvlampe er udstyret med to lyskilder, hvilket giver mulighed for jævn og effektiv belysning til hele rummet. Perfekt til stuen, kontoret eller soveværelset, hvor det kan bruges som hovedbelysning eller som supplement til anden belysning for at skabe en hyggelig atmosfære.

Installation og Vedligeholdelse

Lampen er let at samle og kræver ingen professionel installation. Den plugges direkte i væggen ved siden af dig takket være sit design til brug med 230V forsyning. IP20-klassificeringen betyder, at produktet ikke er egnet til fugtige omgivelser som badeværelser.

Nyd Fordelene

Den Halo Design gulvlampe tilbyder en fantastisk kombination af stil og funktionalitet, hvilket gør den til et must-have i ethvert designbevidst hjem. Med plads til E27 stor fatning lyskilder, kan du skræddersy lysstyrken, så den passer præcis til dine behov, uanset om du læser, arbejder eller slapper af.

Afslutning: Forkæl dit hjem med denne alsidige og æstetisk tiltalende gulvlampe fra Halo Design, og oplev hvordan lys kan forvandle og forbedre din boligindretning.
Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 18 mm.
Materiale Alu, træ
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V