Halo Design - D.C  gulvlampe 1L Ø18 E27,  sort / eg Udvid

Halo Design - D.C gulvlampe 1L Ø18 E27, sort / eg

8077-0

Ny

DC Gulvlampe, i metal med træ deko-beslag i ægte træ.
DC er en helt unik lampe-serie tegnet og designet i samarbejde mellem Michael Waltersdorff og Emanuele Patton.
DC er et gennemført design af dansk når det er bedst og et touch af det italienske fra Emanuele.
Med denne gulvlampe får man en metal lampe med drejeligt hoved dels sideværts som op og ned.
tillige kan man justere højden hvorpå man ønsker den skal være på stammen.
En super flot kombination mellem metal og træ, qua beslaget der er udført i rigtig træ og med aluminiums skruer på siden, der giver en smuk kontrast.
Fod er designet så den er mest muligt anonym og giver en perfekt afslutning på et rent design.
Kablet er i tekstil og her har man sikre enkeltheden til at betjene lyse ved at placere afbryderen på kablet.
Mulighederne for at skabe det helt rigtige lys i hjemmet er gjort til en leg i og med at der er anvendt E27 fatning, så nu kan der vælges alt op til 40 watt.
DC serien findes i flere varianter og størrelser samt 2 farver Dansk design kvalitet - ingen kompromis.

Læs mere..

DKK 2.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant belysningsløsning til moderne interiør

Oplev en fusion af skandinavisk enkelthed og moderne design med denne stilfulde gulvlampe. Med en kontrastfyldt kombination af sort og eg udstråler lampen en tidløs elegance, der let kan integreres i mange forskellige indretningsstile.

Funktionalitet og design

Designet fokuserer på funktionalitet og æstetik. Denne gulvlampe er udstyret med en E27 fatning, hvilket giver dig frihed til at vælge din foretrukne lyskilde, op til 40W. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at vælge den rigtige belysning efter dine behov.

Lampen kræver en tilslutning til en 230V forsyning og leverer en stabil og pålidelig lysstrøm, der oplyser dit rum på den mest effektive måde.

Dimensioner og placering

Med en højde på 150 mm og en diameter på Ø18 mm, er denne lampe ideel til placering ved siden af din yndlingslænestol eller sofa. Den kompakte dimension gør den let at flytte rundt efter behov, hvilket er en yderligere fordel, når du ønsker at skabe en fleksibel lysopsætning i din indretning.

Værd at bemærke

  • For at bevare lampens flotte udseende og sikre holdbarhed, skal den holdes væk fra vand, da den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder den er ikke modstandsdygtig over for vand.

Enkel installation

Lampens installation er ligetil, takket være dens standardtilslutning og let tilgængelige fatningstype. Det kræver ikke nogen komplicerede værktøjer eller fagkyndige færdigheder at sætte op, hvilket gør processen hurtig og ubesværet.

Giv dit hjem et strejf af moderne elegance og funktionel belysning med denne Halo Design gulvlampe. Bemærk dens evne til at tilføre varme og stil til ethvert rum, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til dit opholdsareal, kontor eller læsekrog.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 18 mm.
Materiale Alu, træ
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V