Halo Design - RIVOLI gulvlampe Ø40 hvid/krom Udvid

Halo Design - RIVOLI gulvlampe Ø40 hvid/krom

8243-0

Ny

Rivoli Gulvlampe fra Halo Design Ø40 cm i hvid med krom top, er med hvidlakeret inderskærm, som giver den perfekte refleksion af lyset og presser lyset fra pærer ud af lampen for at få skabt så meget lys som muligt.
Rivoli er designet af Michael Waltersdorff, og sender et klar budskab om dansk design.
Rivoli er et design som man roligt kan kalde tidsløs.
Med det hvide inderglas sikre man at pæren bliver kapslet ind og sikre at man ikke bliver blindet at pærer og at man får det perfekte lys.
Denne model her leveres med stofledning der giver det sidste pift er flotte detaljer.
Rivoli er med E27 fatning så der er lagt optil mange muligheder for at sætte den rette belysning.
Rivoli er en serie af lamper lige fra små pendler til bord til pendler

Læs mere..

DKK 1.999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design RIVOLI Gulvlampe

Opgrader din boligindretning med den elegante og stilrene RIVOLI gulvlampe fra Halo Design. Denne lampe kombinerer moderne æstetik med funktionel belysning, hvilket gør den til et ideelt valg for enhver, der ønsker at tilføje et sofistikeret touch til deres hjem.

Med sin hvide og krom finish, er RIVOLI gulvlampen et sandt blikfang, der kan harmonisere med både moderne og klassiske indretningsstile. Lampen er designet med en skærm på Ø40 mm, som skaber et blødt og behageligt lys, perfekt til stunder hvor afslapning og hygge er i centrum.

Tekniske Specifikationer

  • Maksimal Effekt: 40W
  • Fatningstype: E27 stor fatning
  • Lyskilde: Ikke inkluderet
  • Strømforsyning: Tilsluttes til 230V forsyning

Det anbefales at vælge en lyskilde, der passer til dine behov for lysstyrke og energieffektivitet, for eksempel LED-pærer, som leverer godt lys med lavt energiforbrug.

Dimensioner og Materialer

Lampen har en totallængde på 146 mm, hvilket gør den passende til placering i hjørner eller som en del af et centralt belysningskoncept. Den stilfulde kombination af hvid og krom giver en tidløs elegance, som nemt kan integreres i forskellige boligmiljøer.

Sikkerhed og Anvendelse

  • Beskyttelsesgrad: IP20
  • Ikke modstandsdygtig over for vand, og bør derfor anvendes indendørs væk fra fugtige områder som badeværelser.

RIVOLI gulvlampen er let at samle og installere, og kan hurtigt bringe lys og stil til dit hjem. Dens højkvalitetsmaterialer sikrer en robust konstruktion og lang levetid.

Brugervenlighed

Med sin intuitive opsætning kan lampen nemt tændes og slukkes, og dens diskrete design sikrer, at den aldrig overskygger de øvrige designelementer i dit rum, men snarere komplementerer dem på en smagfuld måde. Dette gør RIVOLI gulvlampen til et yderst funktionelt og æstetisk tiltalende LED-møbel i alle hjem.

Afslutning

Samlet set er Halo Designs RIVOLI gulvlampe en fremragende tilføjelse, der tilbyder en effektiv kombination af funktionalitet og stil. Gør dit hjem mere indbydende med denne imponerende lampe og oplev, hvordan god belysning kan forvandle ethvert rum.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 146 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V