Halo Design - BALTIMORE gulvlampe 2L sort Udvid

Halo Design - BALTIMORE gulvlampe 2L sort

8249-0

Ny

BALTIMORE gulvlampe fra Halo Design er tegnet af Michael Waltersdorff.
En klassiker og har været med i mange år.
Med sit tidløse design får man her en lampe som giver et rigtig godt spot lys.
Med sine metalskærm sikre man der kommer mest muligt lys ud af lampen.
Denne dobbelte gulvlampe har mulighed for at justere højde på selve spot-hovederne til præcist den højde man måtte ønske.
Der er monteret afbryder på ledningen, og funktionelt er det naturligvis gjort så der er dobbelt afbryder og derfor kan man styre hver enkelt spot.
Den leveres med E27 fatning, og åbner op for et hav af muligheder så man kan opnå den belysning der er behov for.
Baltimore en en stor serie og findes i flere varianter.

Læs mere..

DKK 2.299,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuldt Design med Funktionalitet

Opgrader dit interiør med denne elegante Halo Design, BALTIMORE gulvlampe i en sofistikeret sort nuance. Denne gulvlampe er skabt til at tilføje både stil og funktion til ethvert rum i dit hjem. Med sit moderne design er den ideel til at skabe en hyggelig atmosfære i din stue, soveværelse eller læsehjørne.

Tekniske Specifikationer

  • Maks. Effekt: 40W, hvilket gør den energieffektiv uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Fatningstype: E27 stor fatning, der giver dig fleksibilitet til at vælge den lyskilde, der passer bedst til dit lysbehov. Bemærk, at lyskilde ikke er inkluderet.
  • Strømforsyning: Tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket sikrer en stabil og pålidelig strømkilde.

Dimensioner og Design

Med en højde på 150 mm og en diameter på Ø18 mm, er denne gulvlampe den perfekte kombination af kompaktitet og tilstedeværelse. Denne størrelse gør det let at placere lampen i forskellige miljøer, uden at den optager for meget plads.

Sikkerhed og Holdbarhed

Lampen har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge lampen indendørs og undgå fugtige områder for at sikre lang levetid og optimal funktion.

Fleksibilitet i Belysning

Med to lysmuligheder kan du justere belysningen, så den passer til stemningen i rummet. Uanset om du behøver kraftigt lys til læsning eller dæmpet lys til afslapning, giver BALTIMORE gulvlampen dig alsidigheden til at vælge det rigtige lys.

Den sorte farve og det strømlinede design gør denne gulvlampe til en tidløs favorit, der passer ind i både moderne og klassiske indretninger. Gør dig klar til at opleve, hvordan denne lampe kan forvandle atmosfæren i dit hjem med sit stilfulde og praktiske design.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 18 mm.
Materiale Sortlakeret metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V