Halo Design - ANGORA gulvlampe sort Udvid

Halo Design - ANGORA gulvlampe sort

8258-0

Ny

Halo Design´s populære gulvlampe ANGORA er den fleksible gulvlampe.
Med sit justerbar hoved, kan man dreje lyset i præcist den retning man ønsker.
Den kan ligeledes justeres i højden hvilket gøres uden brug af værkstøj, men blot via omløberen på stammen, nemt og enkelt.
Afbryderen er placeret på lampehovedet, så der uden problemer kan komme lys over land.
Fatningen er en E27 standard, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken stemning der skal være i rummet.
ANGORA har en god massiv fod, så den står solidt fast.
ANGORA findes i flere farver og varianter

Læs mere..

DKK 1.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuld belysning med et moderne touch

Bring en elegant atmosfære til dit hjem med en moderne belysningsløsning, der harmonerer med enhver indretning. Den sorte gulvlampe fra Halo Design skiller sig ud med sit sofistikerede design og funktionelle form.

Design og materialer

Med dimensioner på 120 x Ø14 mm er denne gulvlampe et pladsbesparende valg, der nemt kan placeres i hjørner eller ved siden af møbler for optimal belysning. Den slanke konstruktion og sorte finish tilfører et strejf af minimalisme og elegance.

Lyskilde og belysning

Lampen er designet til en E27 stor fatning, som giver mulighed for at vælge en lyskilde op til 40W efter dine behov. Du kan vælge blandt et bredt udvalg af lyskilder for at skabe den ønskede atmosfære, uanset om du foretrækker et varmt, hyggeligt lys eller et koldt, funktionelt lys. Bemærk, at lyskilde ikke er inkluderet, hvilket giver dig friheden til at vælge præcis den type pære, der passer bedst til dine præferencer.

Elektrisk tilslutning

Tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere lampen i dit hjem uden særlige krav til installationen. Det gør lampen til et praktisk valg for dem, der ønsker hurtig og enkel opsætning.

Sikkerhed og placering

Vær opmærksom på, at denne gulvlampe har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at placere lampen i indendørs miljøer, væk fra fugtige områder som badeværelser eller udendørs placeringer. Ideelle steder kunne være stuer, soveværelser eller kontorer.

Produktfordele

  • Elegant sort design, der supplerer enhver moderne indretning.
  • Pladsbesparende med en slank konstruktion.
  • Kompatibel med E27 fatning op til 40W for valgfri lysstyrke.
  • Nem tilslutning til 230V for hurtig installation.
  • Perfekt til tørre indendørs miljøer.

Alt i alt er Halo Design's ANGORA gulvlampe en fremragende tilføjelse til ethvert hjem, der ønsker at kombinere stil og funktionalitet. Med sin simple, men effektive konstruktion bringer den lys og elegance ind i dine daglige omgivelser, hvilket gør den til en uvurderlig del af hjemmets belysningsløsninger.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 120 mm.
Diameter 14 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V