Halo Design - BERLIN gulvlampe sort Udvid

Halo Design - BERLIN gulvlampe sort

8260-0

Ny

Berlin gulvlampe udført i et flot og elegant klassisk design, fra Michael Waltersdorff, kan pryde et hvert hjem og med tanke på dansk tidsløs design.
Gulvlampen giver det unikke udtryk på kvalitet og design.
Man er frit stillet med lyset, da lampen har E27 fatning, og det er derfor muligt at benytte alt fra halogen til sparerpærer og ikke mindst LED - sidst nævnte er en klar anbefaling.
Den kan justeres i højden fra 110-150 cm, hvilken gør den til en helt unik fleksibel gulvlampe og kan justeres på en meget enkelt måde.
Berlin er en flot, gulvlampe som er yderst nem at betjene generelt.
Den fås i flere farver.

Læs mere..

DKK 1.599,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


BERLIN Gulvlampe i Stilren Sort fra Halo Design

Skab den perfekte atmosfære i dit hjem med den elegante BERLIN gulvlampe fra Halo Design. Denne lampe er det ideelle valg for dem, der søger moderne belysning med et klassisk touch.

Designet med et øje for detaljer, kombinerer denne lampe funktion og stil. Den tidløse sorte finish gør den nem at integrere i ethvert interiør, mens dens slanke profil passer perfekt ind i både små og store rum.

Tekniske Specifikationer

  • Maksimal Effekt: 40W, hvilket giver en god balance mellem lysstyrke og energibesparelse.
  • Fatningstype: E27 stor fatning, som er kompatibel med en bred vifte af pærer, så du kan vælge netop den lyskilde, der passer bedst til dine behov.
  • Strømtilslutning: Designet til nem tilslutning til en standard 230V strømforsyning.
  • Dimensioner: Med en højde på 150 mm og en diameter på Ø32 mm, fylder lampen minimalt, samtidig med at den afgiver maksimalt lysudbytte.
  • IP Kode: IP20, hvilket betyder at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bedst placeres i tørre indendørsmiljøer.

Bemærkninger

Det er vigtigt at bemærke, at lyskilden ikke er inkluderet med denne gulvlampe. Dette giver dig friheden til at vælge mellem forskellige typer af LED, halogen eller energisparepærer, alt efter hvad der passer bedst til dine præferencer og rummets behov.

Med sin enkle opsætning er denne lampe ikke kun et fremragende belysningsvalg, men også en stilfuld dekoration, der tilføjer karakter til ethvert boligindretning. Find den perfekte plads til din BERLIN gulvlampe og oplev, hvordan den bringer varme og elegance ind i dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 32 mm.
Materiale Plisseskærm og metalfod
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V