Halo Design - VEGAS gulvlampe LED 7W 1L sort Udvid

Halo Design - VEGAS gulvlampe LED 7W 1L sort

8269-0

Ny

Vegas gulvlampe designet af Michael Waltersdorff er det perfekte valg til at skabe den helt rigtige stemning i dit hjem.
Den integrerede LED og lysdæmper giver et fantastisk flot lys, og den 7 watt maksimale lysstyrke gør det muligt at skrue lyset ned til præcis den belysning du ønsker.
Med sin maksimale højde på 140 cm giver den en flot og elegant udstråling.
Fås i flere farver og modeller, så du kan finde den perfekte lampe til dit hjem.
Med Vegas gulvlampe er du sikker på at skabe et luksuriøst og stilrent miljø.

Læs mere..

DKK 1.399,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


VEGAS Gulvlampe LED - Designen i Fokus

Oplev stilren belysning med VEGAS gulvlampe LED 7W 1L fra Halo Design. Denne lampe kombinerer elegance og funktionalitet på bedste vis, og den er det perfekte valg for dem, der ønsker at tilføje et moderne touch til deres hjem.

Lysstyrke og Kvalitet

Med en indbygget LED på 7W, tilbyder denne gulvlampe en lysstyrke på 560 lumens. Dette sikrer, at den lyser rummet op med en klar, jævn fordeling takket være en spredning på 120 grader. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, formår lampen at skabe et naturligt lys, der gengiver farverne præcist og livagtigt i ethvert rum.

Langvarig og Effektiv Belysning

VEGAS gulvlampen er designet med fokus på lang levetid. Ved brug af LED i højeste kvalitet kan du forvente op til 30.000 timers drift med minimalt tab i lysstyrken. Dette er understøttet af en professionel og pålidelig driver samt effektiv køling, som sikrer, at lampen holder i lang tid uden at kræve hyppig udskiftning.

Dimensioner og Design

Den slanke form af lampen, med dimensioner på 140 x Ø10 mm, gør den til et pladsbesparende valg, der passer perfekt ind i enhver indretning. Dens sorte finish tilføjer en moderne æstetik, hvilket gør den til en stilfuld tilføjelse uanset placeringen i hjemmet.

Robust og Sikker Brug

Med en IP20 klassifikation, er VEGAS gulvlampen bedst egnet til indendørs brug i tørre områder, da den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Det gør den ideel til steder som stuen eller kontoret, hvor dens design og lysstyrke virkelig kan komme til sin ret.

Hvad du kan forvente

  • Effektiv drift med 7W strømforbrug.
  • Klar lysstyrke på 560 lumens.
  • Høj lyskvalitet med RA værdi 80-85.
  • Lang levetid op til 30.000 timer.
  • Elegant og pladsbesparende design.

For dem, der søger en belysningsløsning, der både imponerer med sit design og sin funktionalitet, er VEGAS gulvlampen fra Halo Design et fremragende valg.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 560 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 140 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale Lakeret stål med chrom
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Energimærke F (A-G)