Halo Design - FIX LED gulvlampe 2L 2 x 5W sort Udvid

Halo Design - FIX LED gulvlampe 2L 2 x 5W sort

8284-0

Ny

Fix LED gulvlampe med 2-arme fra Halo Design, og designet af Michael Waltersdorff er det med på tidens trend.
Dels med det integreret LED lys, som blot bruger 5 watt og giver en god belysning med sine 350 lumen pr arm med 3000 Kelvin.
FIX gulvlampen er med flexarm så giver en skøn frihed i forhold til hvorhen man ønsker at kaste lyset.
Lampen er sortlakeret.
LED lyset er monteret i de elipse formet slim hoveder, som kaster lyset perfekt, alt efter hvor man nu har placeret lampen.
FIX gulvlampe er monteret med ledning og dobbelt afbryder som er monteret på toppen af stammen, så man kan aktivere hver enkelte arm.
FIX findes i flere varianter

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Design og Funktionalitet

Halo Design præsenterer den stilfulde FIX LED gulvlampe, som er perfekt til at tilføje et moderne touch til ethvert rum. Denne gulvlampe, med en elegant sort finish, kombinerer både æstetik og funktionalitet, hvilket gør den til et fremragende valg for belysning i hjemmet eller på kontoret.

Effektiv Belysning

Lampen er udstyret med 2 x 5W LED-lys, der leverer en samlet lysstyrke på 350 lumens. Med et fokuseret lysvinkel på 38 grader giver lampen et præcist og kontrolleret lys, der sikrer effektiv belysning af bestemte områder uden at blænde.

Naturtro Lysoplevelse

For dem, der værdsætter naturlig farvegengivelse, tilbyder denne lampe en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer en høj lyskvalitet, der raffineret viser alle farver i deres mest naturlige form, hvilket gør den ideel til en bred vifte af belysningsbehov.

Lang Levetid

En af de mest betydningsfulde fordele ved vores FIX LED gulvlampe er dens formidable levetid. Takket være anvendelsen af LED af højeste kvalitet, kan du forvente en driftstid på op til 30.000 timer. Den professionelle og driftssikre driver kombineret med effektiv køling bidrager til en pålidelig og langvarig præstation.

Fysisk Design og Sikkerhed

Med dimensioner på 130 x Ø10 mm, passer denne lampe perfekt ind i mange forskellige indretninger med sin slanke og diskrete tilstedeværelse. Det er vigtigt at bemærke, at lampen har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og bør derfor ikke bruges i fugtige omgivelser.

  • Effekt: 5W pr. lampe
  • Lysstyrke: 350 lumens
  • RA-værdi: 80-85 for naturlig farvegengivelse
  • Levetid: Op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 130 x Ø10 mm
  • IP20: Ikke vandresistent

Med et design der er både moderigtigt og funktionelt, er FIX LED gulvlampe fra Halo Design det ideelle valg, når der skal vælges en lampe, der giver både stil og substans. Oplev en ny standard i belysning, og forny dine rum med en lampe, der både er pålidelig og visuelt indbydende.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 350 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 130 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale ABS Plast
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Energimærke G (A-G)