Halo Design - ATOM Chandelier 6L G9 sort/opal glas Udvid

Halo Design - ATOM Chandelier 6L G9 sort/opal glas

7991-0

Ny

ATOM lysekrone, designet af Dansk-Italieneren Emanuele Patton, hvor det rene design for lov at folde sig ud i fuld flor.
Der er tænkt over detaljerne, både materiale valget samt hvordan man kan justere lyset med de fleksible arme.
Denne lampe har drejelige led på hver arm som gør det muligt dels at ændre designet på lampen samt dreje lyset hvorhen man ønsker der skal være lys.
Med de Smoke farvet glas for man en flot dekorativ belysning i rummet.
Det anbefales at bruge LED lyskilder.
ATOM findes i flere varianter.

Læs mere..

DKK 1.699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuld Elegance til Dit Hjem

Giv dit hjem et strejf af moderne elegance med den imponerende ATOM Chandelier 6L. Denne lysekrone fra Halo Design kombinerer et minimalistisk design med et dramatisk udtryk, der tilføjer en sofistikeret atmosfære til ethvert rum.

Design og Materialer

Lysekronen har en slank, sort finish, der skaber en flot kontrast til de opalglas kugler, hvilket giver en balanceret blanding af moderne design og tidløs skønhed. Med dimensionerne 17.5 x Ø45 mm, er denne lysekrone perfekt til både små og store rum, hvor den kan fungere som et centralt element i indretningen.

Tekniske Specifikationer

  • Maksimal effekt: 28W, som sikrer tilstrækkelig belysning i rummet.
  • Fatningstype: G9, kompatibel med en bred vifte af lyskilder. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet.
  • Tilslutning: Direkte til 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere.
  • IP Rating: IP20 - vær opmærksom på, at dette produkt ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bedst egner sig til indendørs brug.

Alsidighed i Anvendelse

Med sine seks separate pærer, tilbyder ATOM Chandelier fleksibilitet i lysindretningen. Hæng den i stuen for en dramatisk belysningsløsning, eller brug den i spisestuen for at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Den passer også godt ind i soveværelser eller kontorer, hvor stilren belysning er påkrævet.

Installation og Vedligeholdelse

Installationen er ligetil takket være den direkte 230V tilslutning. Det anbefales at få en professionel elektriker til at installere lysekronen for sikkerheden. For at opretholde produktets skønhed anbefales det at rengøre glasoverfladerne og den sorte ramme regelmæssigt med en blød klud.

Perfekt Belysning, Der Forener Form og Funktion

Halo Designs ATOM Chandelier er ikke blot en alm. belysningsløsning, men et statement-piece, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Den er designet til dem, der sætter pris på detaljerigdom og håndværksmæssig kvalitet i deres hjem. Invester i ATOM Chandelier og oplev hvordan den forvandler din bolig med sin unikke charme og lyseffekt.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 17.5 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Metal- Glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V