Halo Design - D.C  Pendel Ø40 E27, hvid / eg Udvid

Halo Design - D.C Pendel Ø40 E27, hvid / eg

8065-0

Ny

DC Pendel Ø40 cm i metal med træ deko-beslag i ægte træ.
DC er en helt unik lampe-serie tegnet og designet i samarbejde mellem Michael Waltersdorff og Emanuele Patton.
DC er et gennemført design af dansk når det er bedst og et touch af det italienske fra Emanuele.
Med denne pendel som er den mindste ud af 3 størrelser, får man en metal lampe hvor man kan vinkle sleve lampe hovedet og rettet lyset i den vinkel man passer perfekt til rummet.
Pendlen stofkabel og roset til loftet, nem at installere.
En super flot kombination mellem metal og træ, qua beslaget der er udført i rigtig træ og med aluminiums skruer på siden, der giver en smuk kontrast.
Der er rig mulighed for at skabe det helt rigtige lys i hjemmet da der er anvendt E27 fatning, så nu kan der vælges alt op til 40 watt.
DC serien findes i flere varianter og størrelser samt 2 farver Dansk design kvalitet - ingen kompromis.

Læs mere..

DKK 2.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Moderne Belysning

D.C Pendel fra Halo Design er et udtryk for skandinavisk minimalisme, hvor form og funktion forenes i en smuk balance. Denne lampe kombinerer hvid lakering med eg detaljer, hvilket gør den til et stilfuldt og alsidigt tilføjelse til ethvert hjem.

Designet til Enhver Indretning

Med sin diskrete størrelse og diameter på Ø40 mm samt højden på 35 mm, passer denne pendel perfekt over spisebordet, i stuen eller i soveværelset. Dets enkle, men raffinerede design kan komplementere både moderne og traditionelt interiør.

Tekniske Detaljer

  • Maksimal wattage: 60W
  • Fatningstype: E27 (stor fatning)
  • Lyskilde: Ikke inkluderet
  • Strømforsyning: Tilsluttes til en 230V forsyning
  • IP Klassificering: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Fleksibilitet og Funktionalitet

Pendlen er udstyret med en E27 stor fatning, hvilket giver dig friheden til at vælge mellem en bred vifte af lyskilder, så du opnår den ønskede stemning i dit rum. Da lyskilden ikke er inkluderet, har du endvidere mulighed for at vælge energieffektive muligheder såsom LED for øget bæredygtighed.

Nem Installation

D.C Pendel er designet til at gøre installationen så nem som muligt, og med tilslutning til 230V kan den let integreres i eksisterende systemer. Sørg for at følge instruktionerne nøje under installationen for at sikre korrekt opsætning.

Sikkerhedsforanstaltninger

Bemærk, at med en IP20 klassificering er denne lampe ikke modstandsdygtig over for vand, og det anbefales derfor ikke at placere den i fugtige områder såsom badeværelser.

Giv dit hjem et karakteristisk og moderne præg med den raffinerede D.C Pendel fra Halo Design. Dens rene linjer og sofistikerede materiale kombination vil helt sikkert tilføje et strejf af elegance til din indretning.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 35 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale Alu, træ
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V