Halo Design - RIVOLI Pendel Ø40 hvid/krom Udvid

Halo Design - RIVOLI Pendel Ø40 hvid/krom

8152-0

Ny

Rivoli pendel Ø40 cm i hvid, er med hvidlakeret inderskærm, som giver den perfekte refleksion af lyset og presser lyset fra pærer ud af lampen for at få så meget lys ned på et evt.
bord.
Rivoli er designet af Michael Waltersdorff, og sender et klar budskab om dansk design.
Rivoli er et design som man roligt kan kalde tidsløs.
Med det hvide inderglas sikre man at pæren bliver kapslet ind og sikre at man ikke bliver blindet at pærer og at man får det perfekte lys.
Denne model her leveres med stofledning der giver det sidste pift er flotte detaljer.
Rivoli er med E27 fatning så der er lagt optil mange muligheder for at sætte den rette belysning.
Rivoli er en serie af lamper lige fra små pendler til bord tilgulvlamper.

Læs mere..

DKK 1.199,00

inkl. moms

Sendes inden for 79-81 dage


RIVOLI Pendel - Stilfuldt Design og Funktionalitet

Forvandl dit hjem med dette elegante og moderne pendelarmatur fra Halo Design. RIVOLI Pendel i hvid/krom kombinerer skandinavisk minimalisme og tidløs æstetik for at bringe både lys og stil til enhver indretning. Det er det perfekte valg til over spiseborde, i stuer eller i entréer, hvor et raffineret touch er ønsket.

Design og Materialer

Med en diameter på Ø40 mm og en højde på 15 mm, giver denne lampe en markant tilstedeværelse uden at dominere rummet. Dens yderside i hvid suppleres smukt af de kromdetaljer, der føjer et strejf af luksus og modernitet. Den klassiske farvekombination af hvid og krom integreres let i de fleste interiører.

Funktionalitet

RIVOLI Pendlen er designet til at bruge en max 40W lyskilde, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter dine behov ved valg af en passende pære. Den bruger en E27 stor fatning, som er en af de mest almindelige lampefatninger, hvilket gør det nemt at finde kompatible pærer. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet, så du har frihed til at vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov.

Elektriske Specifikationer

Denne pendel tilsluttes nemt til en 230V forsyning, der gør installationen problemfri i de fleste hjem eller kontorpladser. Vær opmærksom på, at lampen har en IP20 klassifikation, som betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at installere denne lampe i tørre indendørsmiljøer.

Installations Tip og Anbefalinger

  • Sørg for at have det nødvendige installationsudstyr og følg altid de medfølgende installationsinstruktioner nøje.
  • Udnyt muligheden for at vælge en pære, der passer til rummets stemning - vælg en varm glød for hygge eller et koldt hvidt lys for en mere energisk atmosfære.
  • Med IP20-klassificeringen bør du placere denne pendel i stuer, spisestuer eller soveværelser snarere end badeværelser eller udendørsområder.
  • Kombiner med andre RIVOLI produkter for et sammenhængende udseende i dit hjem.

Med RIVOLI Pendel fra Halo Design tilføjer du ikke bare et lysarmatur til dit hjem, men en smagfuld accent, der løfter rummets overordnede æstetik. Funktionel og flot – denne pendel sikrer, at du får både kvalitet og stil samlet i én elegant pakke. Gør dig klar til at skabe en atmosfære, der matcher din personlighed og smag.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 15 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V