Halo Design - RIVOLI Pendel Ø40 sort-kobber Udvid

Halo Design - RIVOLI Pendel Ø40 sort-kobber

8153-0

Ny

Rivoli pendel Ø40 cm i sort med kobber top, er med hvidlakeret inderskærm, som giver den perfekte refleksion af lyset og presser lyset fra pærer ud af lampen for at få så meget lys ned på et evt.
bord.
Rivoli er designet af Michael Waltersdorff, og sender et klar budskab om dansk design.
Rivoli er et design som man roligt kan kalde tidsløs.
Med det hvide inderglas sikre man at pæren bliver kapslet ind og sikre at man ikke bliver blindet at pærer og at man får det perfekte lys.
Denne model her leveres med stofledning der giver det sidste pift er flotte detaljer.
Rivoli er med E27 fatning så der er lagt optil mange muligheder for at sætte den rette belysning.
Rivoli er en serie af lamper lige fra små pendler til bord tilgulvlamper.

Læs mere..

DKK 1.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegance og Funktionalitet i Ét

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen eller tilføje et stilet touch i spisestuen, tilbyder RIVOLI Pendel en ideel løsning. Denne moderne pendel forener klassisk design med en nutidig finish, hvilket gør den perfekt til en række forskellige indretninger.

Design og Materialer

Med en diameter på 40 cm og en kompakt højde på 15 mm, formår RIVOLI Pendel at blande sig diskret ind i ethvert rum samtidig med, at den tilføjer et luksuriøst præg. Den stilrene kombination af sort og kobber skaber et sofistikeret udtryk, mens den åbne bund sikrer maksimal lysdistribution. Dens simple men effektive design fungerer både som en praktisk lyskilde og et æstetisk værk, der kan nyde store ordførende roller i din interiør.

Tekniske Specifikationer

  • Produktet anvender en E27 stor fatning, som understøtter pærer på maksimalt 60W. Bemærk dog, at lyskilden ikke er inkluderet.
  • Pendlen tilsluttes direkte til 230V forsyning, hvilket gør installationen både nem og ligetil.
  • Med en IP20 klassificering er RIVOLI Pendel designet til indendørs brug, da den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Passer til Alle Rum

RIVOLI Pendel er en alsidig belysningsløsning, der kan placeres i en række forskellige miljøer. Uanset om det er truende over spisebordet eller som en elegant tilføjelse til en entré eller et hjørne i stuen, vil denne pendel sprede et raffineret lysbillede.

Enkel Installation

Det er nemt at installere RIVOLI Pendel med den medfølgende vejledning til stede. En standard E27 stor fatning betyder, at du har fleksibiliteten til at vælge fra en lang række lyskilder, således kan du skræddersy lysstyrken og farvetemperaturen efter dine præferencer. Vælg en LED-pære for at spare på energien eller en varm glødepære for en hyggelig atmosfære.

Tilføj Luksus til Din Hverdag

Med dens slanke og elegante design er RIVOLI Pendel ikke blot en lyskilde, men også en dekorativ tilføjelse til dit hjem. Dens evne til at skabe en elegant atmosfære med et strejf af glamour gør den til et uundværligt element for enhver, der ønsker at forbedre deres boligindretning.

Opgrader din belysning med en kombination af stil og funktion, og lad RIVOLI Pendel tilføje et sofistikeret touch til dit hjem.

Dimensioner
Fatning E27
Højde 15 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale Lakeret stål og glas
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V