Halo Design - SØRUP Pendel Ø40 sort/kobber Udvid

Halo Design - SØRUP Pendel Ø40 sort/kobber

8248-0

Ny

Halo Designs Sørup metal pendel Ø40 cm i sort med kopper top, er med hvidlakeret inderskærm, som giver den perfekte refleksion af lyset og presser lyset fra pærer ud af lampen for at få så meget lys ned på et evt.
bord.
Sørup er designet af Michael Waltersdorff, og sender et klar budskab om dansk design.
Et design som man roligt kan kalde tidløst.
Med inderskærmen sikre man at pæren bliver kapslet ind og sikre man ikke bliver blindet at pærer og at man får det perfekte lys.
Denne model leveres med stofledning der giver det sidste pift er flotte detaljer.
E27 fatning så der er lagt optil mange muligheder for at sætte den rette belysning.
We create light to please the eye

Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilren og Moderne Belysning

Forvandl din stue, spisestue eller ethvert rum i dit hjem med den elegante Halo Design SØRUP Pendel Ø40. Denne pendel kombinerer moderne design med funktionalitet, perfekt til dem der ønsker en stilfuld lyskilde.

Design og Materialer

Denne pendel er udført i en smuk sort og kobber farvekombination, der tilføjer et strejf af elegance og sofistikering til enhver indretning. Den tidløse farvepalette gør den nem at integrere med forskellige indretningsstile, lige fra moderne til klassisk.

Funktionalitet

  • Pendlen er designet med en maksimal effekt på 60W, hvilket giver en optimal belysningseffekt uden at være overvældende.
  • Den anvender en E27 stor fatning, som er en af de mest almindelige fatningstyper, hvilket betyder, at der er mange muligheder for at finde en passende lyskilde, der passer til dine behov.
  • Lyskilde er ikke inkluderet, så du har frihed til at vælge den type pære, der passer bedst til rummets atmosfære og energiøkonomi.

Installation og Strømforsyning

Med sine dimensioner på 27 x Ø40 mm, passer denne pendel perfekt over spiseborde, i soveværelser eller som en indbydende lyskilde i en entré. Den er nem at installere og skal tilsluttes til en 230V forsyning, som er standard i de fleste hjem.

Sikkerhed og Beskyttelse

Pendlen har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor ikke bør installeres i vådrum. Det gør den ideel til anvendelse i tørre indendørsmiljøer.

Afsluttende Bemærkninger

Med sin slanke silhuet og moderne charme er Halo Design SØRUP Pendel Ø40 en fremragende tilføjelse til ethvert hjem. Dens alsidighed og æstetiske appel gør den til en ideel løsning for dem, der ønsker at forbedre deres boligindretning med en praktisk og stilfuld belysningsløsning.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 27 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale Lakeret stål med chrom
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V