LEDlife nedgravningsspot - 12W, rund, rustfrit stål, 24V AC/DC ledlife Udvid

LEDlife nedgravningsspot - 12W, rund, rustfrit stål, 24V AC/DC

V-Tac V-Tac

Ny

LEDlife nedgravningsspot - 12W er det perfekte valg til at skabe stemningsfuld og sikker belysning i din have, indkørsel eller terrasse. Fremstillet af robust rustfrit stål, garanterer dette spot både holdbarhed og elegance.

  • Effektiv belysning: Med en effekt på 12W leverer dette spot kraftig og energieffektiv belysning, der lyser op i mørket.
  • Alsidig strømforsyning: Fungerer både med 24V AC og DC, hvilket giver fleksible installationsmuligheder.
  • Robust design: Fremstillet i rustfrit stål for maksimal holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrets påvirkninger.
  • Elegant udseende: Den runde form og det minimalistiske design passer perfekt ind i enhver udendørsindretning.
  • Nedgravningsvenlig: Designet til nem installation i jorden, hvilket gør det ideelt til have, indkørsel eller gangstier.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 332,00

inkl. moms

På lager.


LEDlife nedgravningsspot, 12W, rund, rustfrit stål, 24V AC/DC

Produktinformation:

Effektiv belysning: LEDlife nedgravningsspot leverer en kraftig lysstyrke på 960 lumens med en effekt på 12W. Den bruger GU10 fatning og tilsluttes til en 24V AC/DC forsyning.

Lyskulør:

Neutral hvid (4000K): Denne lyskulør skaber det perfekte arbejdsmiljø ved at eliminere blå eller gule toner i lyset. Dette giver en naturlig belysning, hvor belyste emner fremstår realistiske og klart synlige.

Design og dimensioner:

LEDlife nedgravningsspot har et rundt design i rustfrit stål med dimensioner på 90 x Ø180 mm. Dens IP68 certificering gør den vandtæt og giver dig mulighed for at placere den under vand i op til 1 meters dybde.

Denne nedgravningsspot er ideel til at skabe stemningsfuld belysning i haver, langs stier eller i indkørsler. Det robuste rustfrie stål sikrer holdbarhed og lang levetid, mens den kraftige lysstyrke sørger for optimal belysning af områderne omkring dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 960 lumens
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 90 mm.
Diameter 180 mm.
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 24V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.