Vi byder dig velkommen med 5% rabat på din næste ordre! Fratrækkes automatisk ved kassen på alle varer undtagen el-artikler. 

Hvor mange spots i køkken?

Køkkenet er et af de mest brugte rum i hjemmet, og det er vigtigt at have tilstrækkeligt med spots for at opnå den ønskede belysning. Men hvor mange spots er nødvendige for at opnå denne belysning?

Størrelsen og konfigurationen af dit køkken har meget at sige

Det afhænger af størrelsen og konfigurationen af dit køkken. Generelt anbefales det at have mindst tre spots i et køkken - én over køkkenøen eller køkkenbordet, én over komfuret og én over vasken. Disse tre spots vil give god all-round belysning og gøre det nemt at arbejde i køkkenet.

Spots til det store køkken

For et større køkken kan det være nødvendigt at have flere spots for at opnå den ønskede belysning. For eksempel kan det være nødvendigt at have ekstra spots over køkkenskabe eller i spiseområdet for at opnå god belysning i disse områder. Se vores kategori for lys under køkkenskab.

LED spots til køkkenet er det populære valg

Det er også vigtigt at tage højde for den type belysning, der anvendes i køkkenet. LED spots er et populært valg, da de er energieffektive og har en lang levetid. De kan også tilpasses i forskellige farver og intensiteter, hvilket giver flere muligheder for at opnå den ønskede belysning i køkkenet.

Relaterede blogindlæg: Køkkenbelysning inspiration

I alt er det vigtigt at tage højde for størrelsen og konfigurationen af dit køkken, samt den type belysning, der anvendes, når du vurderer antallet af spots, der er nødvendige for at opnå den ønskede belysning i køkkenet. Med den rette belysning kan du få det mest optimale køkkenmiljø, hvor du kan nyde madlavning og spisning.

Så hvor mange spots i køkken?

Hvis man stadig er i tvivl om, hvor mange LED spots i køkkenet man skal have, kan man få gratis rådgivning hos detLED.dk. Vores team af eksperter vil gerne hjælpe med at finde det optimale antal spots til dit køkken, og vi vil også vejlede om den type belysning, der vil være bedst egnet til dit køkken.

Man kan besøge os på adressen Østre Gjesingvej 13, 6715 Esbjerg N, mandag til fredag mellem 09:00 og 16:00 og første lørdag i hver måned mellem 10:00 og 13:00. Man kan også give os et kald på telefonnummer 71 99 30 00 eller skrive en mail til kundeservice@detled.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe det perfekte køkkenmiljø med den rette belysning.

Loading...