Halo Design - BASE ONE Bordlampe mørk-træ Udvid

Halo Design - BASE ONE Bordlampe mørk-træ

8280-0

Ny

BASE ONE Bordlampe, er endnu et klassisk gedint dansk design af Michael Waltersdorff.
Base One bordlampen er udført i mørkt massivt træ, samt med dekoration messing pynte skruer, som giver et pift af den morderne stil.
Med sin E27 fatning vil man have fri bevægelighed for at sætte den rette stemingen, og tillige have mange anvendelses muligheder for netop denne bordlampe.
Den leveres med et flot sort stofkabel, samt afbryder på ledningen, og giver derfor nem adgang til at betjene den.
Et tidslyst design der vil pryde boligens rum i hjemmet.

Læs mere..

DKK 499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Oplev Elegance i Hjemmet med BASE ONE Bordlampen

Forny din indretning med den sofistikerede og stilrene BASE ONE Bordlampe fra Halo Design. Med sit minimalistiske design og brug af mørkt træ, tilføjer denne lampe et strejf af natur og elegance til ethvert rum. Det varme udtryk og de rene linjer gør den til det perfekte supplement til både moderne og klassiske hjem.

Specifikationer

  • Max wattforbrug: 40W
  • Fatningstype: E27 stor fatning
  • Strømforsyning: Tilsluttes til 230V
  • Dimensioner: 10 x Ø8 mm
  • IP-klassificering: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Selv om lys lyskilden ikke er inkluderet, åbner denne bordlampe døren for individuel tilpasning. Du kan vælge en pære, der passer til din foretrukne stemning, hvad enten det er varm, blød belysning til hygge eller klarere lys til funktionel belysning.

Design og Funktionalitet

BASE ONE Bordlampen er en hybrid af funktion og stil. Dens kompakte dimensioner på blot 10 x Ø8 mm gør den ideel til placering på små overflader som natborde, skriveborde eller hylder. Den træinspirerede basis kombineres smukt med en enkel lampeskærm, der sikrer, at lampen let kan integreres i en række forskellige indretninger.

Med et IP20 certifikat, er denne lampe designet til indendørs brug og bør undgås i områder med høj luftfugtighed eller risiko for vandsprøjt, som badeværelser eller udendørs områder.

Installation og Brug

Det er enkelt at bringe BASE ONE Bordlampen til livs. Det kræver blot tilslutning til en standard 230V strømforsyning. Takket være dens E27 stor fatning, er det nemt at finde kompatible og energibesparende pærer, der matcher både miljøhensyn og belysningsbehov.

Konklusion

Halo Designs BASE ONE Bordlampe repræsenterer kombinationen af æstetisk tiltrækningskraft og praktisk anvendelighed. Med dens lette installation, fleksibilitet i lyskildevalg og det varme udtryk af mørkt træ, er det en lampe, der uden tvivl kan opgradere din rumoplevelse. Skab et hjørne af ro og balance med denne unikke belysningsløsning, der bringer både lys og stil ind i dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 10 mm.
Diameter 8 mm.
Materiale Træ
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V