Nedsat pris! Outlet: Halo Design - ELEGANCE Clip-on E27  sort Udvid

Outlet: Halo Design - ELEGANCE Clip-on E27 sort

8283-0

Ny

Elegance clips lampe er designet af Michael Waltersdorff, og giver dig en masse muligheder for at få lys i rummet.
Med den funktionelle clips, kan man nemt og enkelt flytte rundt på lampen og få lys der hvor det er nødvendigt.
Den er med E27 fatning og giver dermed et hav af muligheder for at få sat den rettet lysmængde, hvor det behøves.
Valget af lyskilde til lampe er mange og helt op til dig, om du ønsker spot lys, eller mere i den dekorative vej, ja mulighederne er mange.
Den leveres med ledning og afbryder på ledningen, så den nemt og enkelt kan tændes og slukkes.

Læs mere..

DKK 174,30

inkl. moms

DKK 249,00 inkl. moms

-30%

På lager.


Praktisk og Stilfuld Belysningsløsning

For dem, der ønsker at kombinere funktionalitet med æstetik, er denne lampeskærm et ideelt valg. Uanset om det er til hjemmet eller kontorer, tilbyder denne belysningsløsning en klassisk og elegant udstråling.

Design og Materialer

Lampeskærmen er udført i en sort farve, der sikrer et stilrent udseende, uanset hvor den anvendes. Designet er minimalistisk, hvilket gør det let at integrere i forskellige indretninger, fra moderne til retro.

Funktioner

  • Maksimal Effekt: Designet til en maksimal effekt på 25W, hvilket giver tilstrækkelig belysning til mindre rum eller som stemningsbelysning.
  • Fatning: Passer til E27 stor fatning, hvilket er standard og nemt tilgængeligt.
  • Strømforsyning: Tilpasses til 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med almindelige husstandskontakter.

Tekniske Specifikationer

Med dimensionerne 10 x Ø4 mm, er lampen kompakt og fleksibel til forskellige opsætningsmuligheder. Den ekstra praktiske clip-on funktion gør monteringen både hurtig og nem, uden behov for yderligere værktøj.

Vær opmærksom på, at lampen har en IP20-klassificering, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det gør dette produkt bedst egnet til tørrum, såsom stuer og kontorer.

Lyskilde

Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet i produktet. Det giver mulighed for personlig tilpasning af lysstyrke og farvetemperatur afhængigt af behov og præferencer.

Anvendelsesmuligheder

Den fleksible clip-on mekanisme muliggør mange anvendelser. Brug den som en natlampe ved sengen, over arbejdsbordet for at få bedre belysning under arbejde, eller som en dekorativ lampe i et hjørne for at skabe en hyggelig atmosfære.

Konklusion

Hvis du leder efter en stilfuld og funktionel belysningsløsning, er denne lampeskærm et fremragende valg. Med sit enkle, men elegante design, lette montering og tilpasningsevne til standard lyskilder, dækker den både praktiske og æstetiske behov. Gør dit rum lysere og mere behageligt med denne alsidige lampeskærm.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 10 mm.
Diameter 4 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Spænding 230V