V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 1W pærer - 2 meter, IP44, inkl. lyskilde v-tac Udvid

V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 1W pærer - 2 meter, IP44, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

Ny

Lyskæden er det perfekte valg til at oplyse din terrasse eller udestue. Denne lyskæde er designet med 10 varm hvide pærer, der skaber en hyggelig atmosfære. Med en længde på 2 meter.

  • IP44 vandtæt: Kan modstå regn og fugt, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug.
  • Inkluderet lyskilde: Du behøver ikke at købe ekstra pærer, da de medfølger i pakken.

Giv din terrasse eller udestue et elegant og hyggeligt udseende med V-Tac LED Solcelle lyskæde. Det er den perfekte løsning til at skabe stemning og belysning udendørs.

Læs mere..

  • Varm

DKK 146,00

inkl. moms

På lager.


Oplev den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik med vores solcelle lyskæde, der bringer lys og stemning til udendørsområder. Denne lyskæde er udstyret med 10 stk. 1W pærer, der samlet skaber en lysstyrke på 100 lumens. Det betyder, at du kan nyde et blidt og tilfredsstillende skær, der spreder sig jævnt over dine omgivelser.

Design og Funktionalitet

Den to meter lange lyskæde gør det nemt at pynte alt fra altaner og terrasser til haver og indkørsler. Med en spredning på 300 grader sikrer denne kæde en omfattende og homogen fordeling af lys, der kan omfavne selv de mest udfordrende hjørner af dit rum.

Lysfarve og Stemning

Lyskæden lyser med en varm hvid nuance på 3000K, hvilket skaber en indbydende og rolig atmosfære. Denne varme farvetone vil give enhver plads en indbydende følelse, perfekt til aftenhygge eller festlige lejligheder.

Robust og Vejrbestandig

Med IP44 certificering er lyskæden designet til udendørs brug. Den kan modstå fugtige forhold og er konstrueret til at tolerere vandstænk, hvilket sikrer pålidelig belysning selv i mindre gunstigt vejr.

Fordele ved Solcelle Teknologi

  • Miljøvenlig og bæredygtig, da den udnytter solens energi.
  • Kræver ingen strøm fra elnettet, hvilket reducerer energiforbruget og udgifterne.
  • Nemmere installation uden behov for omfattende ledningsføring.

Anvendelse

Denne lyskæde er ideel til forskellige udendørs miljøer, hvilket giver dig frihed til at bruge den til enhver lejlighed. Om det er til en intim aften under stjernerne, en livlig havefest eller en afslappende stund alene, vil den hyggelige belysning altid bidrage positivt til atmosfæren.

Inkluderede Lyskilder

Produktet leveres med inkluderede lyskilder, hvilket gør det nemt og hurtigt at sætte op og tage i brug. Bare hæng kæden op, sørg for at solcellen er placeret optimalt, og lad solens kræfter sørge for resten.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 100 lumens
Spredning 300 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Materiale PVC+Plastik
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.