V-Tac Solcelle lyskæde med 15 stk. 0.2W pærer - 15 meter, IP44, inkl. lyskilde v-tac Udvid

V-Tac Solcelle lyskæde med 15 stk. 0.2W pærer - 15 meter, IP44, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

Ny

Lyskæden er det perfekte valg til at oplyse din terrasse eller udestue. Denne lyskæde er designet med 15 varm hvide pærer, der skaber en hyggelig atmosfære. Med en længde på 15 meter har du rigelig lys til at dække dit udendørsområde.

  • IP44 vandtæt: Kan modstå regn og fugt, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug.
  • Inkluderet lyskilde: Du behøver ikke at købe ekstra pærer, da de medfølger i pakken.

Giv din terrasse eller udestue et elegant og hyggeligt udseende med V-Tac LED Solcelle lyskæde. Det er den perfekte løsning til at skabe stemning og belysning udendørs.

Læs mere..

  • Varm

DKK 589,00

inkl. moms

På lager.


Oplev Hyggebelysning med Solcelle Lyskæde

Forvandl din udendørs plads med denne effektive og stilfulde lyskæde, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Med sine integrerede solceller er lyskæden både miljøvenlig og praktisk, da den ikke kræver nogen ekstern strømkilde. Perfekt til havefester, terrasser eller som dekorativ belysning året rundt.

Vigtigste funktioner:
  • Effekt: 1,75W
  • Lysstyrke: 50 lumens
  • Lysfarve: Varm hvid (3000K)
  • Spredningsgrad: 300 grader
  • Længde: 15 meter med 15 stk. 0,2W pærer
  • IP44 beskyttelse: Tåler fugtig luft og vandstænk

Optimeret Lysfordeling

Den høje spredning på 300 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt, hvilket skaber et ensartet og behageligt skær uden skygger. Dette gør lyskæden særligt velegnet til at belyse større udendørsområder uden behov for flere lyskilder.

Miljøvenlig Belysning

Med integrerede solceller er denne lyskæde et bæredygtigt valg. Opladningen sker automatisk i løbet af dagen, og når mørket falder på, tændes lyskæden automatisk for at give en stemningsfuld belysning uden energiforbrug fra elnettet.

Varm og Indbydende Atmosfære

Lyskædens varme hvide lys ved 3000K skaber en indbydende og afslappende stemning, der er perfekt til enhver lejlighed. Det varme lys er ideelt til at skabe en hyggelig atmosfære i haven, på altanen, eller hvor end du ønsker at tilføje et strejf af varme.

Robust og Velegnet til Udendørs Brug

Med en IP44-klassificering er lyskæden robust nok til at modstå fugtig luft og vandstænk. Den er derfor ideel til udendørs brug, hvor den kan modstå Danmarks skiftende vejrforhold, uden at det går ud over funktionaliteten.

Let Installation og Vedligeholdelse

Installation er enkel og kræver ingen yderligere elektriske forbindelser, takket være solcellerne. Alt hvad du behøver, er et solrigt sted at placere solcellepanelet, og herefter passer lyskæden sig selv. Den lave wattstyrke på 1,75W sikrer også en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Gør dine udendørsområder mere indbydende og stemningsfulde med denne solcelle lyskæde, og nyd fordelene ved effektiv og miljøvenlig belysning hele året rundt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 50 lumens
Spredning 300 grader
Dimensioner
Materiale PVC+Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 1,75W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.